Turystyka i kulinaria głównymi tematami konferencji w Dereniówce - Powiat Słubicki

In order to personalize content, adjust and analyse ads, and provide safer experience, we use cookies. By using this website, you agree to the collection of information by us. The details can be found at: Privacy policy.
There is no translation available.

Trudno o lepsze miejsce na spotkanie poświęcone turystyce i kulinariom niż słynna w całym regionie Dereniówka w Lubiechni Wielkiej, prowadzona przez niezastąpioną Grażynę Dereń.

W piątek zorganizowano tam konferencję, dotyczącą rozwoju obszarów wiejskich w oparciu o turystykę kulinarną. Przy wspaniałych smakołykach rozmawiano m.in. o współpracy organizacji związanych z turystyką i regionem, propozycjach budowy szlaków przyrodniczo-kulinarnych czy o tym, jak skutecznie wypromować turystyczne atrakcje. W spotkaniu uczestniczył także starosta Leszek Bajon. Dziękujemy za zaproszenie!

Udostępnij